dijous, 18 de desembre del 2014

Enormes i minúsculs!


Descripció de l’activitat:

És una activitat d’escalfament, en la qual és important utilitzar tot l’espai de l’aula, sense quedar cap espai buit, representant, a través del nostre cos, ocupar el mínim espai i el màxim espai. Per fer-ho, primer es comença de forma individual, seguidament en parelles i, finalment, en grup. Aquestes consignes poden variar. Cal dir que, mentre te lloc la dinàmica proposada, el mestre dóna diferents consignes, com per exemple: “representeu l’espai més petit que pogueu”, “representeu l’espai més gran que sapigueu”, “amb la persona que teniu al costat representeu l’espai més petit”... fet que exigeix estar concentrats en tot moment.

Què treballem?

Els nens i nenes treballen la relació espai - cos i la imaginació, atès que a partir de diferents ordres han de saber improvitzar i interactuar de forma adequada amb l’entorn i 'espai.

Reflexió:

Creiem molt important aquesta dinàmica, atès que els alumnes no solament treballen la relació entre el seu cos amb l’espai, sinó també les relacions socials amb els companys i companyes d’aula i exterioritzar els sentiments i les emocions. A més a més permet treballar la ubicació ens els tres espais, des d'una ubicació mes terranal (prop del terra), un espai intermitg i finalment ocupar un espai superior (per sobre del cap).

Mínim espai.  (efmdelcarme1cicle.blogspot.com.es)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada