dimecres, 17 de desembre del 2014

Fem mans i mànigues !

Benvinguts,

Fer mans i mànigues, un bloc que pretén sintetitzar les activitats portades a terme durant el transcurs del primer semestre del mòdul d’Ensenyament i aprenentatge d’educació musical, visual i plàstica, i educació física, concretament en aquesta última matèria, Educació física. El títol del bloc pretén mostrar els objectius que, com a futurs mestres, considerem que cal perseguir en el treball a l’escola.

Una peça de vestir ha d’anar ben ajustada a la nostra mida. Així la màniga ha d’ajustar-se en amplada i llargària al braç. Aquesta és la feina dels modistes. Fer mans i mànigues és una dita catalana que vol dir que posem tots els mitjans per aconseguir quelcom o que actuem amb tots els mitjans possibles, que ens esforcem molt per aconseguir una cosa
.
A l’escola els mestres hem de ser modistes, és a dir, ajustar a mida les activitats que plantegem segons els grup classe que tenim al davant. Cal que posem tots els mitjans per aconseguir els objectius que perseguim en cada activitat i que actuem com a modistes, responsables que el nostre treball s’ajusti al màxim als nostres alumnes.


Així doncs, benvinguts al nostre bloc, esperem que us sigui d’utilitat.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada