dijous, 18 de desembre del 2014

La música inspira


Descripció de l’activitat:

Aquesta activitat consisteix en realitzar una actuació a partir de diferents músiques desconegudes pels infants fins al moment previ a la realització de la dinàmica en grup. A partir d’aquestes músiques s’han d’inventar una història segons el que la música els transmet. El més complicat, però, és pensar la idea principal amb el poc temps previ abans de l’actuació.


Què treballem?
Amb aquesta activitat es treballa l'escolta atenta d'una música desconeguda. Seguidament es treballa la posada en comú i el treball cooperatiu dels alumnes per a decidir quina posada en escena portaran a terme. Posteriorment a aquesta contextualització es treballa l'adquisició de rols i posada en escena.

Reflexió:

Podem dir que és una activitat molt completa, ja que no es centra únicament en un aspecte, sinó que interrelaciona els temes que motiven i criden més l’atenció als infants. És una activitat molt motivadora, ja que barreja la música, que és un recurs molt útil per cridar l’atenció dels infants, i l’actuació i posada en escena que ajuda als alumnes a confiar més si mateixos i a aprendre a moure’s i conèixer el seu propi cos i l’entorn.





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada