dijous, 18 de desembre del 2014

La mímica a l'escola


Descripció de l’activitat:

L’activitat consisteix en representar verbs fent mímica, els quals seran proporcionats pel mestre, mentre que la resta dels companys del grup hauran d’anar endevinant cada una de les paraules.
Què treballem?

Amb aquest exercici els infants poden treballar la mímica i la interpretació, alhora que aquireixen nou vocabulari i, no tant sols això, sinó també a saber-lo representar. La interpretació és molt important perquè els companys puguin entendre el que s’està representat, això fa que els alumnes vagin agafant confiança en ells mateixos i tinguin molta més seguretat al relacionar-se amb els demés.

Reflexió:

És una proposta molt dinàmica que, al mateix temps, es treballen nous continguts de llengua, en aquest cas, vocabulari relacionat amb els verbs. Això fa que sigui una activitat molt completa per als nens. La mímica, doncs, és realment important en el camp del teatre, però també ho és per sí mateix, com a expressió artística, atès que actualment es valora l’expressió corporal tant com la verbal. Requereix, a més a més, una tècnica molt depurada. Els gestos han de ser clars, exagerats i molt precisos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada