dijous, 18 de desembre del 2014

L'ombra del nostre JO



Descripció de l’activitat:

És una activitat interdisciplinar perquè els alumnes han de posar en pràctica la interelació de les tres matèries del modul la música, la plàstica i la dansa. A partir de grups han de representar un tema que tingui una continuïtat i un sentit propi, com per exemple, les quatre estacions de l’any. El punt fort de l’activitat, pero, és que la representació s’ha de fer mitjançant ombres i diferents materials que el mestre proporciona per tal de  complementar i acompanyar la nostra actuació.

Què treballem?

Estem treballant amb els alumnes la imaginació de crear una representació a partir de materials com les ombres xineses, en les quals és molt important la precisió dels moviments per tal que quedin clars des de l’altra banda de la pantalla.

Reflexió:

És una proposta molt interessant per poder practicar amb els nens, ja que aquest material és molt motivador amb els infants. A més a més, poden experimentar amb l’entorn que els envolta i conèixer nous recursos fet que provoca una curiositat i motivació extra. Així com en la resta d’activitats de la sessió interdisciplinar, els nens i nenes poden treballar tots els aspectes relacionats amb l’expressió corporal com per exemple: el moviment, la vergonya, la confiança, els sentiments, la imaginació, la coordinació de moviments, la precisió i l’autonomia.



     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada